• Facebook Social Ikon
  • Instagram

CHEFS DINNER no2

12 oktober 2019

Jimmi Eriksson 

Lilla Ego // kapten sv kocklandslaget //årets kock 2016 // nordisk mästare 2017 // guld global chef  challenge 2018 // guld culinary world cup 2018  

Patrik Hassel

Somm Restaurant // Upper House // Thörnströms Kök //  

The restaurant At Meadowood // Le Canard 

Hugo Bolt

Natur // Lilla Bjers // Frantzéns Kitchen 

Fredrik Gustafsson

Sweet Taste By Fredrik // Dessertmästarna // VM guld 2014 // 
OS silver 2016 // VM Silver 2018

Andreas Brettmark

Brettmark Gastronomi // Somm Winebar // SK Mat & Människor //

Vm Guld // OS Silver

Paul Shreenan 

Seaside björkö // Loch Lomond // L'ortolan // Lodge on the Loch // 

De Vere Cameron House

Christopher Lai

Head chef 1742 16-18 // Head chef Somm 15-16
Michelin Guide 2016 // White guide 2015-16-17
// Gold medal W-cup 2014 // &Vin  

Louise Borgström

 Eriksberg Vilt & Natur // &Vin 

KL 18.00

MENU

IN

THE

MAKING!

Menu 1750,-

Vinpaket 750,-

CHEFS DINNER no1

20 maj 2019

Kim Jonsson - 28+
Andreas Malmberg - Malmberg & Waarseth
Fredrik Gustafsson - Sweet Taste By Fredrik 
Christoffer Bengtsson - CB Gastronomi
Andreas Brettmark - Brettmark Gastronomi
Christopher Lai - &Vin
Jesper Karlsson - &Vin

Snacks
Macaron | Fågellever | Morot | Fänkålspollen

Sparrisskum | Tryffel | Charkuteri

Ceviche på hälleflundra | Jalapeñosyltad lök | Fingerlime

Raviolo fylld med tryffelconsommé  | Skum på Brillat Savarin | Puffade amaranthfrön
Champagne Non-Vintage Dhondt-Grellet Rosé Duo

Vid Bordet

Grillad sparris | Confiterad Äggula | Indiankrasse | Gurkjuice
Chef – Christoffer Bengtsson
Koehler-R Kallstadter Saumagen Kabinett Trocken 2017

Kammussel Crudo | Klorofyll | Buljong | Regnbågslaxrom | Krispigt skinn
Chef – Andreas Malmberg
Christophe et Fils Chablis 2017

Piggvar | Toppmurkla | Kycklingskinn | Champinjon
Chef – Kim Jonsson
Didier Fornerol Bourgogne Blanc 2017

Gårdsgris från Riksdagsmannagården | Rödbetsvariation | Bakad lök 
 Majrova | Syrlig sky med smak av ängssyra
Chef – Christopher Lai / Jesper Karlsson
David Sampedro Rioja Bhilar 2016

Vildand | Svart vitlök | Fermenterad morot | Jordärtskocka | Quinoa | Vinägersky
Chef – Andreas Brettmark
De Forville Langhe Nebbiolo 2017

Shisoinfuserad rabarberterrine | Brynt smörkaka | Yuzukräm 
Gräddfilsmousse | Namlaka av orelys | Örtsorbet
Chef – Fredrik Gustafsson
Domaine de Souch Marie Kattalin 2015

Kaffegodis

Mandeltartlett | Brynt smör

Taco | Lingon