WINELOVERS DINNER
JOHAN LIDBY VINHANDEL
14 November 2020
En kväll i vinet, maten och det trevliga sällskapets tecken. vi serverar en säsongsbetonad fyrarätters meny med noga utvalda viner från kvällens vingäst som finns på plats för att dela med sig av sin passion för vin
https://app.waiteraid.com/reservation/...
CHEFS DINNER no2
12 oktober 2019
Jimmi Eriksson
Lilla Ego // kapten sv kocklandslaget //årets kock 2016 // nordisk mästare 2017 // guld global chef challenge 2018 // guld culinary world cup 2018
Patrik Hassel
Somm Restaurant // Upper House // Thörnströms Kök //
The restaurant At Meadowood // Le Canard
Hugo Bolt
Natur // Lilla Bjers // Frantzéns Kitchen
Fredrik Gustafsson
Sweet Taste By Fredrik // Dessertmästarna // VM guld 2014 //
OS silver 2016 // VM Silver 2018
Andreas Brettmark
Brettmark Gastronomi // Somm Winebar // SK Mat & Människor //
Vm Guld // OS Silver
Paul Shreenan
Seaside björkö // Loch Lomond // L'ortolan // Lodge on the Loch //
De Vere Cameron House
Christopher Lai
Head chef 1742 16-18 // Head chef Somm 15-16
Michelin Guide 2016 // White guide 2015-16-17
// Gold medal W-cup 2014 // &Vin
Louise Borgström
Eriksberg Vilt & Natur // &Vin
Snacks
Rostad Blomkålssoppa | Gele på grappa | Rostad pancetta & tryffel – Christopher
Lingonbröd | Emulsion på brynt smör | Luftorkad chark från Astensmåla – Louise
Västkustostron | Äppleconsommé | Flädergurka – Hugo
Taco | Havskräfta | Krondill | Rökt syrad grädde | Picklad lök & gräslök - Brettmark
Broccoli | Purjolök & Jalapenoemulsion | Forellrom | Lardo – Jimmie
Tartlette med almenäs tegel | Rostat päron | Valnöt – Patrick
Rätter
Jimmie Eriksson
Vreta Gulärt | Bakat ägg | Kålrotscreme med grönpepparmiso | Picklad kålrot
Brödkrust | Brynt smör med sesam
Patrik Hassel
Jordärtskocka med höstäpple | Dragoncreme | Brynt smör | Emulsion på karamelliserad jordärtskocka
Christopher Lai
Bakad torskrygg | Krämig bondböna och pepparrot | Syrad blomkål
Beurre monté på fermenterad rotsellerijuice | Ärtskottsolja
Andreas Brettmark
Hjorttartar | Soja | Gräslöksemulsion | Svamp
Louise Borgström
Variation på pumpa | Lammrygg från riksdagsmannagården | Saltrostad mandel | Torkad kantarell
Hugo Bolt
Bakad karré | Rotselleri | Kräftbuljong | Fläsksvål
Paul Shreenan
Ankbröst | Vinpocherat fikon | Krämig palsternacka | Anklever | Sherryvinägersky
Fredrik Gustafsson
Körsbärscurd | Brynt smörglass | Rostad mandelmassa | Torkade svarta oliver
Hallon o lakritspralin
Menu 1750,-
Vinpaket 750,-
CHEFS DINNER no1
20 maj 2019
Kim Jonsson - 28+
Andreas Malmberg - Malmberg & Waarseth
Fredrik Gustafsson - Sweet Taste By Fredrik
Christoffer Bengtsson - CB Gastronomi
Andreas Brettmark - Brettmark Gastronomi
Christopher Lai - &Vin
Jesper Karlsson - &Vin
Snacks
Macaron | Fågellever | Morot | Fänkålspollen
Sparrisskum | Tryffel | Charkuteri
Ceviche på hälleflundra | Jalapeñosyltad lök | Fingerlime
Raviolo fylld med tryffelconsommé | Skum på Brillat Savarin | Puffade amaranthfrön
Champagne Non-Vintage Dhondt-Grellet Rosé Duo
Vid Bordet
Grillad sparris | Confiterad Äggula | Indiankrasse | Gurkjuice
Chef – Christoffer Bengtsson
Koehler-R Kallstadter Saumagen Kabinett Trocken 2017
Kammussel Crudo | Klorofyll | Buljong | Regnbågslaxrom | Krispigt skinn
Chef – Andreas Malmberg
Christophe et Fils Chablis 2017
Piggvar | Toppmurkla | Kycklingskinn | Champinjon
Chef – Kim Jonsson
Didier Fornerol Bourgogne Blanc 2017
Gårdsgris från Riksdagsmannagården | Rödbetsvariation | Bakad lök
Majrova | Syrlig sky med smak av ängssyra
Chef – Christopher Lai / Jesper Karlsson
David Sampedro Rioja Bhilar 2016
Vildand | Svart vitlök | Fermenterad morot | Jordärtskocka | Quinoa | Vinägersky
Chef – Andreas Brettmark
De Forville Langhe Nebbiolo 2017
Shisoinfuserad rabarberterrine | Brynt smörkaka | Yuzukräm
Gräddfilsmousse | Namlaka av orelys | Örtsorbet
Chef – Fredrik Gustafsson
Domaine de Souch Marie Kattalin 2015
Kaffegodis
Mandeltartlett | Brynt smör
Taco | Lingon